mnie tez bylo milo do nastepnego razu .POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH.DOBRANOC.
Najlepsze modele 2007 z napędem na cztery koła
Zwiń
X
-
Najlepsze modele 2007 z napędem na cztery koła
Przy okazji rozpoczęcia wystawy motoryzacyjnej AMI w Lipsku ogłoszono wyniki prestiżowego konkursu czytelników magazynu "Auto Bild Alles Allrad" na najlepsze w tym roku samochody z napędem na cztery koła. Największe powody do radości ma marka Audi, której dwa modele zajęty w swojej klasie pierwsze miejsce. W sumie producent z Ingolstadt był aż siedem razy na podium.
Oto lista najlepszych modeli 4x4, które zwyciężyły w swojej klasie:
- KOMPAKTOWE MODELE TERENOWE: Suzuki Grand Vitara
- TERENÓWKI ŚREDNIEJ KLASY: BMW X3
- TERENÓWKI SEGMENTU PREMIUM: VW Touareg
- PICK-UP 4x4: Mitsubishi L200
- OSOBOWE KOMPAKTY 4x4: Skoda Octavia 4x4
- OSOBÓWKI ŚREDNIEJ KLASY 4x4: Audi A4 Quattro
- OSOBÓWKI SEGMENTU PREMIUM 4x4: Audi A6 Quattro
- SPORTOWE I COUPE: Porsche 911 Carrera 4
- VANY: VW Transporter T5 4motion
[samar.pl link]O2 1.6 MPI BGU (102KM/148Nm) '04 Amb. - pierwsza sztuka?
"Now we are free and we will see you again but not yet, not yet!"
Uniden Pro 510XL+Hustler IC100
-
-
Z tą 911-tką to juz przesadzją.Gdziekolwiek by nie była to jest najlepsza.Jest przeciez tyle innych sportowych aut.Kilka razy widziałem to na zywo i dźwiek silnika pozostawia wiele do zyczenia-mimo ze jazda na pewno nie.W porównaniu do np:ferrari to nie ma porównania jezeli chodzi o sound.A tej klasie to juz sie musi liczyc kazdy szczegoł.Jaro
Komentarz
-
-
jlupino, ale Porsche jest bardziej cywilizowane :P BTW to tylko wyniki konkursu "Auto Szmaty" tzw. "Przyjaciolki dla zmotoryzowanych", wiec ja sobie tego nie biore do serca Ale na obrone dodam jeszcze, ze Porsche 911 Turbo w najnowszym wcieleniu jest majstersztykiem inzynierii w najlepszym wykonaniu i IMHO Lambo daleko do niej Ale to tylko moje skromne zdanie
Komentarz
-
Komentarz